De camerasysteem voor sportvelden kan op verschillende manieren worden gemonteerd:

  • Op een statief (mobiel)
  • Op een kantelmast (vast)
  • Aan een bestaand object (vast)

Statief voor sport camerasysteem

We kunnen bij het camerasysteem verschillende een statief leveren. Het belangrijkste voordeel van een statief is de mobiliteit. Het camerasysteem kan op verschillende plekken rond een veld worden geplaatst of naast verschillende velden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de camera mee te nemen naar uitwedstrijden.

Bij een statief wordt het systeem iets aangepast om deze geschikt te maken om op zichzelf te kunnen werken. Er wordt bijvoorbeeld een accu bijgeleverd zodat de camera onafhankelijk is van een stroombron.

Kantelmast met camerasysteem voor sport

Vaak kiezen clubs ervoor om een vaste camera te monteren op het ideale standpunt. Een kantelmast is hiervoor ideaal. Deze stevige masten zorgen voor een stabiel beeld en maken vanwege de kantelmogelijkheid onderhoud erg eenvoudig.

Bestaand object

Ten slotte kunnen we natuurlijk gebruik maken van de bestaande objecten rondom het veld. Hierbij kun je denken aan tribunes, lichtmasten, clubhuizen etc. Hierbij kunnen de kosten van een mast bespaard worden. Voor deze optie wordt vaak gekozen wanneer er verschillende camera’s rondom een veld worden gemonteerd.

Vragen of een offerte aanvragen?
Neem contact met ons op + 316 53 111 382 of info@sportfieldcam.nl