• +06 - 53111382
 • info@sportfieldcam.nl

Opties

Opties

Sportfieldcam Supreme:

 • Vooraf opname instellen
 • Geen videotoren nodig
  De camera is geplaatst in een mast, clubhuis of ander hoog punt en kan op afstand bestuurd worden. Er hoeft dus geen risicovolle klim uitgevoerd te worden.
 • Onafhankelijk van weersomstandigheden
  De camera is regen, vorst en stofbestendig, ook kan de camera ’s nachts opnemen.
 • De beelden zijn stabiel en overzichtelijk
  Door de remote controle kan de camera stap voor stap bewogen worden, dit voorkomt schokkende of overhaaste bewegingen. Daarnaast is het beeld van een hoog standpunt wat voor overzicht zorgt op het veld. Hierdoor worden looplijnen en tactieken duidelijk zichtbaar.
 • Besturing door joystick of presets
  Met een joystick kan de camera bestuurd worden. De camera kan alle kanten op bewegen en zoomen. Ook kan de camera bestuurd worden met een tablet of mobiele telefoon waarop verschillende standen zijn┬á ‘gepreset’ zoals: ‘corner andere zijde’, ‘bal links’, ‘bal midden’ etc.
  Enkele voorbeelden van presets zijn hieronder grafisch weergegeven.
 • 30x digitale zoom
  Met de camera kan extreem ver ingezoomd worden zodat ook de andere kant van het veld in HD zichtbaar gemaakt kan worden.
 • Mogelijkheid tot livestream
  Voor minder valide supporters of geïnteresseerden die verhinderd zijn om de wedstrijd bij te wonen
 • Toegankelijk voor top- en breedtesport

De bestuurder van de camera hoeft dus niet meer in de videotoren te klimmen maar kan de camera besturen vanuit het clubhuis, langs de lijn, in de dug-out of zelfs vanuit huis.

Hier ziet u een voorbeeld van opnames met de Sportfieldcam Supreme op MHC Drunen. Vergeet niet de beelden op de hoogste kwaliteit te zetten en ze full screen te bekijken.

Voor alle Sportfieldcam opties wordt er gekeken naar een plek om de camera op te hangen.

Met onze mobiele Sportfieldcam + uitschuifmast kunnen wij voor alle producten vooraf een vrijblijvende demo geven.


Sportfieldcam HD/4K Vaste camera:

Met deze variant is er de mogelijkheid om op afstand, via een internetverbinding, de camera te laten opnemen. De camera is altijd beschikbaar en hoeft niet bestuurd te worden. De camera neemt op in HD of 4K kwaliteit. Door deze extreem hoge kwaliteit kan er in- en uitgezoomd worden binnen het opgenomen frame. Hierdoor hoeft u niets te missen of onduidelijk te zien.

U kunt zelf de opname momenten instellen. Hierdoor hoeft u dus geen cameramensen te regelen, hoeft er niemand op de gevaarlijke videosteigers te klimmen en bent u onafhankelijk van weersomstandigheden.

Door de groothoek lens kan het gehele veld zichtbaar worden (incl. hoekvlaggen bijvoorbeeld).

Er zijn verschillende opties om de camera te plaatsen. Hieronder zijn enkele voorbeelden gegeven. De coaches, trainers en bestuursleden beslissen samen waar de camera geplaatst wordt.

Voor alle Sportfieldcam opties wordt er gekeken naar een plek om de camera op te hangen. Voor meer informatie over de installatie klik hier.

Met onze mobiele Sportfieldcam + uitschuifmast kunnen wij voor alle producten vooraf een vrijblijvende demo geven.

Hieronder ziet u beelden die opgenomen zijn met de Sportfieldcam (4K). Vergeet niet de video op de hoogste kwaliteit te zetten en de beelden full screen te bekijken.


Meerdere camera’s

Ten slotte is er een mogelijkheid om verschillende camera’s naar eigen wensen te monteren.
Alle hardware componenten van Sportfieldcam kunnen hierbij worden benut om zo verschillende visies op het spel te krijgen.

Met deze variant is er de mogelijkheid om op afstand, via een internetverbinding, verschillende camera’s te laten opnemen. Door het toevoegen van een extra camera(‘s) krijgt u verschillende visies op het veld. Een camera kan bijvoorbeeld de hele wedstrijd op de verdediging, aanval, keeper etc. gericht zijn.

Er zijn verschillende opties om de camera te plaatsen. Hieronder zijn enkele voorbeelden gegeven. De coaches, trainers en bestuursleden beslissen samen waar de camera geplaatst wordt.

Opties positionering:
Opties positionering advanced

Door het gebruik van twee camera’s zullen er ook twee filmbestanden ontstaan. In de analysesoftware Nacsport kunnen deze beelden eenvoudig worden samengevoegd. Hieronder ziet u een screenshot van de software met beelden van de Sportfieldcam Advanced bij SDV Barneveld.

nacsport

Voor alle Sportfieldcam opties wordt er gekeken naar een plek om de camera op te hangen. Voor meer informatie over de installatie klik hier.

Met onze mobiele Sportfieldcam + uitschuifmast kunnen wij voor alle producten vooraf een vrijblijvende demo geven.

Paul Martens

4 Comments so far

Dennis KroesPosted on  12:34 pm - jul 25, 2016

Hoi,

ook ik werk als trainer met videoanalyses, zou graag willen weten wat de kosten ongeveer zijn?

gr
Dennis

cor jansenPosted on  1:09 pm - aug 9, 2016

Hallo Paul,

Wij hebben vorig weel tijdens je vakantie even contact gehad en daarbij heb ik aangegegeven dat wij serieus bezig zijn om op korte termijn enn systeem willen gaan installeren.
Kun je aub spoedig contact met me opnemen om een afspraak te maken om bij ons te kijken wat er mogelijk is .

voor ons is belangrijk om te weten/zien hoe het werkt.
de kosten
hoe snel te realiseren

Wij kunnen op korte termijn dan beslissen of wij hiermee verder gaan of niet

Met vriendelijke groet ,

cor Jansen 06-50495134
Wij

r.westerhovenPosted on  11:11 am - sep 6, 2016

Graag word ik op de hoogte gebracht van de kosten per camera, het gebruik richt zich op voetbal analyses.

Louk BeerensPosted on  8:20 pm - okt 11, 2016

Erg interessant verhaal, en te toevallig dat de drunen demo wedstrijd tegen onze mannen van hoco is
zou u me een indicatie van kosten kunnen geven? ook interessant om te weten of de camera tegen een ontmoeting met een hockeybal kan?
is dit wifi of moet er netwerkkabel naartoe?

Leave a Comment